dijous, 30 de novembre del 2023

IMPORTANT LA TRENA


LA TRENA de LAETITIA COLOMBANI

La Carolina, part de l'equip de SelectaVisión. Ens demana que fem ressò del seu treball amb format de pel·lícula, per totes les persones que heu llegit el llibre i que us va agrada, no us deixeu perdre la pel·lícula que serà estrena a tots els cinemes el pròxim dia,15 de desembre 2023.
"Som una distribuïdora independent de Cinema i sèries, i us contactem a raó de que el pròxim 15 de desembre estrenarem als cinemes de tot el país l'adaptació cinematogràfica del llibre La Trena (Laetitia Colombani).
L'obra literària, editada a Espanya per Edicions Salamandra, ha estat un fenomen gràcies al boca-orella, amb més de 8 milions de lectores a tot el món.
Sabem que tant les biblioteques com els clubs de lectura heu ajudat molt al fet que el llibre hagi tingut l'èxit que ha tingut.
La pel·lícula, a més, està dirigida per Laetitia Colombani, que és la mateixa escriptora de la novel·la, i compte la història de tres dones lluitadores i els seus destins entrellaçats.
Per tot això, creiem que pot ser una estrena molt interessant per a la vostra xarxa de lectores, i agrairíem molt qualsevol difusió que pugueu fer."
Aquí podeu veure el tràiler de La Trena:

https://www.youtube.com/watch?v=Tj8SebtUW_M

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Us conviden a venir a buscar el  vostre kit lector durant al mes de juny a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Els participants que fi...