divendres, 1 de desembre del 2023

CONTA CONTES DE LA TARDOR A LES BIBLIOTEQUES CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÉS I FUNDACIÓ PRIVADA MÚTUA CATALANA

 "XOF! XAF! CAPBUSSA'T EN LES MIL I UNA AVENTURES DE L'AIGUA!"

El Consell Comarcal del Tarragonès dinamitza la lectura, apropant històries a través dels contes als nens i nenes, amb un nou cicle "XOF! XAF! CAPBUSSA'T EN LES MIL I UNA AVENTURES DE L'AIGUA!", que es desenvoluparà aquesta tardor, a les biblioteques i punts de lectura.En aquesta nova edició, l'eix temàtic del cicle el dediquem a l'aigua.

 L'aigua és un recurs imprescindible per a la vida del planeta. Tots els éssers vius la necessitem i amb aquesta relació s'han teixit històries que han arribat fins avui. Per ser contades i gaudides, però també per donar valor a un bé tan preuat.

Aquesta activitat que organitza el Consell Comarcal, compta amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana i hi participen els municipis de la Riera de Gaià, la Pobla de Montornès, la Canonja, Perafort, Salomó, Vilallonga del Camp, Altafulla, Roda de Berà, Constantí, Vespella de Gaià, el Catllar i la Nou de Gaià.El cicle el portaran a terme la Karme González, l'Agustí Farré, la Silvia Palazón, l'Imma Pujol i la Rat Cebrián. 

Tots tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l'ensenyament i les arts escèniques i des de la seva manera personal d'explicar, ens aproparan històries i emocions. La Karme amb Contes d'aigua mullada, l'Agustí amb Magi Safi, la Silvia amb Rondalles i llegendes d'aigua dolça, l'Imma amb Maria Enganxa i altres contes d'éssers aigualits i la Rat amb Aigua!



A la nostra biblioteca ens vindrà la nostra estimada Rat Cebrián i ens explicarà contes de l'Aigua! No us ho deixeu perdre.Us adjuntem el cartell general i el de les últimes sessions.

 DIVENDRES DIA 15 DE DESEMBRE A LES 17.00H. 

ENTRADA GRATUITA

PER MÉS INFORMACIÓ AL TEL. 623300320 o bé email; bibliotecapunttic@gmail.com 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Us conviden a venir a buscar el  vostre kit lector durant al mes de juny a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Els participants que fi...