dilluns, 27 de novembre del 2023

ACTIVITAT FAMILIAR 7 ESTRELLES


7 ESTRELLES

EDICIONS TREMENDES

El passat divendres, vàrem rebre a la biblioteca al Cesc editor de llibres (Edicions Tremendes) tal com ell va explicar als infants i a les seves famílies que varem vindrà a fer l'activitat i escoltar el conte de les 7 Estrelles, va ser una estona molt entretinguda i enriquidora.

El Cesc els va explicar que volia dir ser editor i la tasca que feia, després va explicar el conte i van fer l'activitat de fer un " conte" que es va quedar a la biblioteca amb el nom dels "Monstres de Gaia", que una vegada enquadernat estarà a disposició de tots els usuaris de la biblioteca.

El Cesc tal com ja he dit és editor d'una petita editorial, dins la seva col·lecció de llibres editats podem trobar  verdaderes joies amb el format d' d'àlbums il·lustrats, que ens expliquen històries molt emotives amb unes il·lustracions molt delicades i delicades, llibres com la Sibil·la i el camí de les estrelles, 7 Estrelles, la Lluna, Mundiherois, o2 la Llum de la Llibertat, el Conte de les Besties etc... tots ells llibres molt recomanables, som molt més que un llibre, són petites,però al mateix temps grans obres d'art a disposició a la lectura, si  voleu veure alguns dels seus llibres a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià els tenim o els podem buscar i  portar.

Moltes gràcies al Cesc i a edicions Tremendes per poder gaudir de la seva companyia i  gaudir de les seves petites obres d'art. #somtremendes #bibliotecapuntticnoudegaia 






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Us conviden a venir a buscar el  vostre kit lector durant al mes de juny a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Els participants que fi...