dijous, 30 de novembre del 2023

IMPORTANT LA TRENA


LA TRENA de LAETITIA COLOMBANI

La Carolina, part de l'equip de SelectaVisión. Ens demana que fem ressò del seu treball amb format de pel·lícula, per totes les persones que heu llegit el llibre i que us va agrada, no us deixeu perdre la pel·lícula que serà estrena a tots els cinemes el pròxim dia,15 de desembre 2023.
"Som una distribuïdora independent de Cinema i sèries, i us contactem a raó de que el pròxim 15 de desembre estrenarem als cinemes de tot el país l'adaptació cinematogràfica del llibre La Trena (Laetitia Colombani).
L'obra literària, editada a Espanya per Edicions Salamandra, ha estat un fenomen gràcies al boca-orella, amb més de 8 milions de lectores a tot el món.
Sabem que tant les biblioteques com els clubs de lectura heu ajudat molt al fet que el llibre hagi tingut l'èxit que ha tingut.
La pel·lícula, a més, està dirigida per Laetitia Colombani, que és la mateixa escriptora de la novel·la, i compte la història de tres dones lluitadores i els seus destins entrellaçats.
Per tot això, creiem que pot ser una estrena molt interessant per a la vostra xarxa de lectores, i agrairíem molt qualsevol difusió que pugueu fer."
Aquí podeu veure el tràiler de La Trena:

https://www.youtube.com/watch?v=Tj8SebtUW_M

dilluns, 27 de novembre del 2023

ACTIVITAT FAMILIAR 7 ESTRELLES


7 ESTRELLES

EDICIONS TREMENDES

El passat divendres, vàrem rebre a la biblioteca al Cesc editor de llibres (Edicions Tremendes) tal com ell va explicar als infants i a les seves famílies que varem vindrà a fer l'activitat i escoltar el conte de les 7 Estrelles, va ser una estona molt entretinguda i enriquidora.

El Cesc els va explicar que volia dir ser editor i la tasca que feia, després va explicar el conte i van fer l'activitat de fer un " conte" que es va quedar a la biblioteca amb el nom dels "Monstres de Gaia", que una vegada enquadernat estarà a disposició de tots els usuaris de la biblioteca.

El Cesc tal com ja he dit és editor d'una petita editorial, dins la seva col·lecció de llibres editats podem trobar  verdaderes joies amb el format d' d'àlbums il·lustrats, que ens expliquen històries molt emotives amb unes il·lustracions molt delicades i delicades, llibres com la Sibil·la i el camí de les estrelles, 7 Estrelles, la Lluna, Mundiherois, o2 la Llum de la Llibertat, el Conte de les Besties etc... tots ells llibres molt recomanables, som molt més que un llibre, són petites,però al mateix temps grans obres d'art a disposició a la lectura, si  voleu veure alguns dels seus llibres a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià els tenim o els podem buscar i  portar.

Moltes gràcies al Cesc i a edicions Tremendes per poder gaudir de la seva companyia i  gaudir de les seves petites obres d'art. #somtremendes #bibliotecapuntticnoudegaia 






 

dimecres, 15 de novembre del 2023

TALLER D'IL·LUSTRACIÓ

 IMPORTANT

Aquest dilluns, 20 de novembre a les 17 h. Tindrà lloc el taller d'il·lustració Haikús, a càrrec d'Elisabet Boal il·lustradora  , que ens mostrarà les tècniques bàsiques de l'aquarel·la.  

 El taller és per a adults i també per a infants i joves a partir de 7 anys acompanyats. Aquesta activitat ens ofereix el Departament de Cultura de la Generalitat, dins el programa ArTer, art i artistes del territori, del qual forma part la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Per més informació podeu trucar al telèfon de la Biblioteca 623 300 320.


Us hi esperem!

dilluns, 6 de novembre del 2023

CARTA ALS REIS! 2023

IMPORTANT

 L'any 2020 l'any de la covid des de la biblioteca pels vols de Nadal, vàrem promocionar el projecte una Carta als Reis, aquest projecte anava dirigit a tots els usuaris de la biblioteca, tant grans com petits, perquè ens demanéssim un llibre a la biblioteca, que va ser comprat amb el fons de diners que ens concedeix el departament de Cultura de la Generalitat, a través de la xarxa de biblioteques.


 Aquest any ho volen tornar a fer i donar l'oportunitat de què demaneu el llibre que us agradaria que tingués el fons de la biblioteca i que no tenim, el període per fer la petició es; des del dia d'avui fins al 24 de novembre i l'entrega dels mateixos ho farem el dia 21 de desembre 2023 a les 17.00 h.

Us animeu! 



GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Us conviden a venir a buscar el  vostre kit lector durant al mes de juny a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Els participants que fi...