dijous, 29 de juny del 2023

Revista nova i sostenible de ciclisme bilingüe

 

Nafent Magazine

 Revista sostenible

Ens han fet arribar una nova revista que ens parla sobre el ciclisme.

Nafent Magazine, un projecte social de gira més sostenible el 2023

El ciclisme és un dels esports més sostenibles del planeta. Per a la redacció de Nafent Magazine, va ser, per tant, una decisió natural apuntar a una revista més sostenible el 2023.

 La cinquena edició de la revista, que tindrà una àmplia difusió durant la Volta Ciclista a Catalunya del març, s'imprimeix, doncs, en paper reciclat. Els costos addicionals els cobreix Nennisiwok AI Lab de Barcelona, que és un soci compromès de la revista des de mitjan 2022. Volem agrair al Catalan AI Lab els seus esforços addicionals.

 Al costat d'això, el nostre contingut de la cinquena edició de la revista i en endavant, se centrarà més en un estil de vida respectuós amb el planeta i en esdeveniments, marques i projectes sostenibles (ciclisme) arreu de Catalunya.

A més, Nafent Magazine està investigant actualment un nou tipus de lletra Pretén reduir la tinta gastada amb la impressió en almenys un 40% en comparació amb una font normal. La redacció informarà d'aquest procés al llarg de l'any a les seves revistes.

 Per últim, la majoria dels lliuraments de revistes es faran en bicicleta, com sempre. D'aquesta manera mantenim les nostres emissions baixes i contribuïm al nostre propi estil de vida actiu i saludable.

 





Esteu tan entusiasmats amb el ciclisme i la sostenibilitat com nosaltres? Aleshores uneix-te a nosaltres en aquest viatge.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Us conviden a venir a buscar el  vostre kit lector durant al mes de juny a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Els participants que fi...