divendres, 5 de maig del 2023

 Recomanacions de cap de setmana

 Novel·la Negra


LA FILLA DEL VENT de JORDI AGUT 

París, juliol de 2021. Un perillós terrorista internacional es desperta després de tres anys en coma i revela que els Jocs Olímpics de Tòquio, que han començat aquell mateix dia, corren perill. Només demana una cosa: poder-ho explicar tot a l'agent George Mitchell. Comencen setze dies no de glòria, sinó d'incerteses i mort.

 Un recorregut simultani per quatre països i tres continents, amb el dopatge com a rerefons, traurà a la llum tota la veritat i desencadenarà el final de la trama que ja va colpejar l'Eurocopa del 2016 i el Mundial de futbol del 2018.

El món de l'esport és el protagonista un cop més de la trama d'aquesta novel·la negra.

L'autor ha estat finalista dels Premis Panenka ; Jordi Agut Parres (Valls de Torroella, 1975) és originari d'una antiga colònia tèxtil coneguda per haver estat també, amb la denominació de Colònia Valls, el poble del llegendari extrem del Barça Estanislau Besora. És llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 1997 treballa al diari Regió 7 de Manresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Us conviden a venir a buscar el  vostre kit lector durant al mes de juny a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Els participants que fi...