dimecres, 21 de juny del 2023

LLIBRES RECOMANATS  

PERSONES TOXIQUES

SILVIA CONGOST 

Després de l'èxit d' “A Solas” arriba el nou llibre de la Silvia Congost, una de les psicòlogues de referència a Espanya, experta en relacions i dependència emocional.

En aquest nou llibre Silvia Congost explica com identificar les persones tòxiques i què fer per alliberar-se'n.

Les persones tòxiques existeixen. T'agradi o no. Ho acceptis o no. I la seva característica principal és, bàsicament, que intoxiquen, invaliden, empetiteixen i destrueixen. Poden estar a qualsevol àrea de la teva vida: a la família, a les amistats, a la feina o a la parella. Però el més important és que, si no t'allunyes, poden acabar desequilibrant la teva vida del tot.

Potser t'estàs preguntant i com identificar-les? Com es pot allunyar si és un pare o una mare? I què passa si el tòxic és el meu cap? I si m'adono que la meva parella té un trastorn de personalitat narcisista? Com puc sortir d'aquesta relació i reconstruir-me?

Assumir que hi ha una persona tòxica al nostre entorn és el primer pas imprescindible perquè alguna cosa canviï a la nostra vida.

Aquest llibre t'aportarà la claredat, la comprensió i les respostes que necessites per identificar i tractar amb persones tòxiques, a més d'oferir-te eines que t'ajudaran a apoderar-te, a allunyar-te de tot aquell que t'estigui danyant i no t'aporta res de bo, i a cuidar sempre de la teva essència, la teva autoestima i la teva dignitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Us conviden a venir a buscar el  vostre kit lector durant al mes de juny a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Els participants que fi...