divendres, 12 de maig del 2023

CLUBS DE LECTURES DE LA BIBLIOTECA

Actualment, a la biblioteca tenim en marxa diversos clubs de lectura;

 Club de lectures rebels, club de lectura que compartim amb la biblioteca amb la biblioteca d'Altafulla, ja que les seccions les fem amb mesos alternatius a les biblioteques, La Nou de Gaià -Altafulla i Altafulla La Nou de Gaia, la pròxima data del club serà a La Nou de Gaià, el dia 27 de maig a les 12 del migdia, i es parlarà del llibre "Tots els contes" de la katherine Mansfield.

Club de Lectura de Teatre

 Que enguany hem llegit Terra baixa d'Àngel Guimerà, el Temps i els Conway de J.B Priestley, si les voleu llegir encara sou a temps.

Club de lectura de novel·la negra. 

Enguany hem encetat aquest club amb la lectura del llibre de la Margarida Aritzeta, Encara hi ha flors, que vàrem tenir la sort de poder gaudir d'ella que ens va comentar el seu llibre amb la tertúlia que va ser convidada.

Club de lectura d'autor

 Aquest club el farem el pròxim dia 5 d'octubre 2023, i l'escriptor convidat serà el Màrius Serra, i comentarem el seu últim llibre" LA DONA MÉS PINTADA" aquest llibre parla de la trajectòria del pintor de MATIES PALAU FERRE, i conjuntament també tindrem l'exposició commemorativa dels seus 100 anys de naixement.

 Totes aquestes activitats les podem portar a terme gràcies a les subvencions i ajuts de la Generalitat de Catalunya a través de la Xarxa de biblioteques de la Generalitat. Ven aviat, podreu vindrà a buscar el llibre per gaudir de la seva lectura i la tertúlia amb el Màrius Serra.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Us conviden a venir a buscar el  vostre kit lector durant al mes de juny a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Els participants que fi...