dijous, 14 de setembre del 2023


FESTA MAJOR ST. COSME i DAMIÀ !

Activitat per la festa major 2023

L'Auca cinematogràfica del vi, Activitat familiar,  a les 18.00 h. dia 22 de setembre al Casal Municipal  de la Nou de Gaià

 El 2023 té lloc l'onzena edició de 'Biblioteques amb DO', el projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya, un tret distintiu i autòcton del territori amb el qual es vol subratllar l'arrelament de cada servei bibliotecari amb l'entorn al qual s'adreça.

 En el seu afany de recórrer la diversitat de les facetes de la cultura del vi, l'edició del 2023 posarà l'accent en el món del vi i el cinema.

 Els participants d'aquest taller gravaran en vídeo una auca on representaran diferents moments clau de la producció del vi. Actuant, escrivint els versos, preparant decorats, emprant taps de vi per fer stop motion i tota mena d'enginys per aconseguir explicar amb cinema com s'obté aquesta beguda mil·lenària.

 Traçarem una història filmada des del conreu fins al moment d'omplir ampolles, posant un ull en el benestar de la terra i del medi ambient.

 A càrrec d'Artur Díaz. Actor, creador, pedagog i il·luminador de teatre. És el tallerista, explicador i actor de les Sessions de Filmoteca de la Federació Catalana de Cineclubs, així com d'altres activitats vinculades a aquesta entitat.A més, és cofundador de la Companyia Llavors de teatre social i, des de 2017, imparteix classes de teatre i cinema amb Expressa Teatre a diverses escoles i a l'Espai Jove Garcilaso. Ha participat en actuació, creació i gestió del Laboratori Teatral Patates amb Suc des del 2009 i la Companyia Juan Preciado des de la seva cofundació.

 Des de la BIBLIOTECA PunTtic de la Nou de Gaià, donem tot el nostre suport i reconeixement a les persones del poble que estan treballant per recuperar els camps de vinyes que la gent de la Nou antigament conreava. 

Cal fer l' inscripció a la biblioteca o al telèfon mòbil 623 300 320, per poder fer previsió del material. 


 

 #sombibliotecaDO #bibliotecaiculturadelvi 

GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Us conviden a venir a buscar el  vostre kit lector durant al mes de juny a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Els participants que fi...