dimarts, 11 de juliol del 2023

NOU CLUB DE LECTURA D'AUTOR


 
 
 

          club de  lectura                                 i 

            tertúlia amb 

   Màrius Serra

 

Ja podeu passar a  recollir el llibre 

       "la dona més pintada"

 

a la biblioteca punttic de la Nou de Gaià.

la tertúlia amb el Màrius serra, es farà el 
dia 5 d' octubre a les 18.00 h a la 
biblioteca punttic de la nOU  de Gaià

 


per mès informACIÓ AL TEL.CONTACTE:623 300 320


dilluns, 3 de juliol del 2023

LECTURES REBELS SETEMBRE 2023

 Dones que corren amb els llops
Clarissa Pinkola Estès



"En tota dona hi ha forces poderoses pendents de descobrir".

Dones que corren amb els llops és un mosaic fascinant d'històries que ens ofereix una nova visió del femení i de les seves possibilitats.

Dins de tota dona encoratja una vida secreta, una força ponderosa plena de Bons instints, creativitat i saviesa. És la Dona Salvatge, una espècie en perill d'extinció a causa dels esforços comptants de la societat per «civilitzar» les dones i constrènyer-les a rígids papers que anul·len la seva essència instintiva.En aquest llibre, Clarissa Pinkola Estès revela rics mites interculturals, contes de fades i històries (moltes relatives a la seva pròpia família) per contribuir que les dones recuperin la seva força i la seva salut, atributs visionaris d'aquesta essència instintiva.Mitjançant els relats i comentaris de l'autora, examinem l'amor i comprenem la Dona Salvatge. 

Clarissa Pinkola Estès, ha creat una psicologia femenina en un sentit més veritable, el que porta al coneixement de l'ànima.

"Em desconcerta el fet que les dones d'avui dia plorin tan poc i, quan ho fan, busquen justificacions. Em preocupa quan la vergonya o la consternació comencin a eliminar una funció natural. Ser un arbre amb flors i estar ple de saba és essencial, és imprescindible". 



Si no, pots trencar-te. Plorar és bo, i això és correcte. Plorar no cura el dilema, però permet que el procés continuï en lloc de col·lapsar-se".

Qui és Clarissa Pinkola Estés?

És una autora psicoanalista jungia i narradora de contes, amb una àmplia producció literària. 

Nascuda el 27 de gener de 1945 a Indiana, Estats Units, és coneguda principalment pels seus llibres que exploren la psicologia femenina, l'inconscient col·lectiu i la importància de rescatar històries ancestrals.

Les seves obres es van convertir en best-sellers mundials i es consideren lectura obligatòria per a aquells que busquen l'autoconeixement, la curació emocional i una connexió més profunda amb la seva pròpia essència.

Clarissa Pinkola Estès és analista jungiana des de fa més de 20 anys, també és la directora executiva del C. G. Jung Center, a Denver. Doctora en estudis multiculturals i psicologia clínica per The Union Institute, autora premiada i de renom internacional, poeta premiada i psicoanalista jungià.

 Actualment, treballa amb famílies sobrevivents a l'11 de setembre, a les costes est i Oeste dels Estats Units. 

Va ser guardonada amb el primer premi Joseph Campbell de "Guardia das Tradições".

Tota la teva vida,ha estat activista i escriptora en el camp de la justícia social, va ser nomenat per la Galeria de Honra das Mulheres do Colorado, al 2006.

 Clarissa Pinkola , participa en el lideratge del Centro Maya Angelou de Pesquisa de Saúde das Minorias a la Facultat de Medicina de la Universitat de Wake Forest i també imparteix conferències en altres universitats com a "professora visitant emèrita".



GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Us conviden a venir a buscar el  vostre kit lector durant al mes de juny a la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià. Els participants que fi...